Min Professionella Hemstädningstjänst i Norrköping

Nillas städ & hemservice är ett pålitligt hemstädningföretag baserat i Norrköping, Sverige.

Om mig och mitt företag

Jag heter Pernilla Heljelid & kallas Nilla & är grundaren av Nillas städ & hemservice som är en erfaren & hängiven städfirma som utför städtjänster med kunden i fokus! 

Jag arbetar i Östergötland med Norrköping som huvudort. För mig är det viktigt att stå för bra miljötänk & flexibla städmetoder som ständigt utvecklas med dina & samhällets behov

Jag har med min ca 10 års erfarenhet i städbranschen en bred kunskap om både hemstäd, specialstäd, storstäd, företagsstäd, industristäd & jag lär mig ständigt om nya metoder & material för att kunna ge dig som kund det bästa inom hemservice. jag är noga med att första mötet med kunden ska bli ett så bra möte som möjligt & att den fortsatta kontakten är öppen & ärlig, är det något du som kund inte är nöjd med så löser vi problemet tillsammans. En nöjd kund är väldigt viktigt för mig.  jag är noggrann & nöjer mig inte förrän resultatet är enligt ditt önskemål.

Starta ditt nya liv idag

Jag är redo att ge ditt hem den omsorgsfulla & grundliga rengöring den förtjänar. Boka nu & upplev skillnaden i ett skinande rent hem.